Det er nemt at låne online

07 oktober 2020 Lotte Hindsberg

Forstil dig at vaskemaskinen er gået i stykker eller at bilen er gået i stykker og det tager 2 til 3 uger at få et lån i banken. Mængden af vasketøj er vokset til et bjerg og bare tanken om at komme på arbejde til tiden, kan virke uoverkommelig. Her er det en fordel at undersøge markedet for et online lån, som er kendt for at være hurtige i deres låneprocedure og med deres udbetaling.

Samtidig kræver de ikke sikkerhed for lånet. Hvis du vil låne et større beløb vil de ofte bede om dokumentation for at du har en indtægt. F.eks. en lønseddel. 

Søg flere lån

Da det er nemt og hurtigt at søge et online lån, f.eks. hos Ikano bank, er det en god ide at ansøge flere banker om et lån på en gang. Det tager kun få minutter, så det er tid der er givet godt ud. Find efterfølgende det lån der tilbyder dig de bedste betingelser. Det er især ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne du skal sammenligne. De banker der ikke tilbyder at du kan betale lånet tilbage før tid, bør du som udgangspunkt undgå.

For at søge et online lån skal du have et NemId, en aktiv mailadresse, for ellers kan banken ikke sende dig et tilbud, en dansk folkeregisteradresse og så skal du være myndig og helst over 18 år.

Økonomisk overskud

Uanset hvilke beløb du vil låne skal det betales tilbage, så derfor er det vigtigt at sikre at du har overskud i dit budget. Start derfor med at få et overblik over dine indtægter og udgifter. Forskellen er det du i princippet kan tilbagebetale om måneden på et lån. Det er dog vigtigt at du ikke lægger så stramt et budget, at du ikke har lagt penge til uforudsete udgifter og en kop kaffe.

Flere Nyheder

17 januar 2024

Hvad er Skat